Werken bij Hilversum

Wat wij bieden

Je wilt komen werken bij de gemeente en wilt weten wat wij je als werkgever kunnen bieden. Je leest hier over de mogelijkheden om hybride te werken, jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie en over de CAO.

Werken bij de gemeente Hilversum betekent bijdragen aan grote maatschappelijke opgaven. Samen met circa 700 collega's werken we dagelijks aan de toekomst van Hilversum.

Wat wij bieden

Van onze medewerkers verwachten we betrokkenheid en ambitie, medewerkers die bereid zijn om steeds die extra stap te zetten, ook op de minder gebaande paden. Medewerkers die anderen - binnen en buiten de organisatie - stimuleren en helpen om hetzelfde te doen. Daar horen dan ook de juiste arbeidsvoorwaarden bij zoals:

  • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Goede pensioenregeling bij het ABP
  • Fietsvergoeding
  • 17,05% individueel keuze budget bovenop je salaris
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Reis je met het OV naar je werklocatie dan ontvang je van ons een NS Businesskaart
  • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof
  • Ziektekostenverzekering en voorzieningen

Hybride werken

In veel functies kun je bij ons hybride werken. Een gezonde werk- en privébalans en onderlinge verbinding met collega's vinden wij belangrijk. Daarom is ons uitgangspunt dat je de helft van je werktijd op een werklocatie werkt.

Ontwikkeling

Bij de gemeente Hilversum kun je je op professioneel en persoonlijk gebied blijven ontwikkelen. Er is daarvoor een grote vari√ęteit aan opleidingsmogelijkheden beschikbaar. Zo hebben wij diverse trainingen, workshops en e-learnings voor alle medewerkers waar je vanaf je eerste werkdag zelf gebruik van kunt maken. De plek binnen de gemeente om dit te doen is de Hilversum Academie.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden lees je in de samenvatting of op cao gemeenten.

Meer informatie

Op hilversum.nl staat informatie over de producten en diensten die door de gemeente worden geleverd. Hier vind je ook informatie over de politiek en het bestuur.

Schrijf je in voor onze vacature-alert

* is verplicht
Naam
Selecteer vakgebieden.